Continuare cursuri CLCSSL 2020 in regim on-line

Distinsi cursanti,


Având în vedere reluarea abia la toamnă a cursurilor în regim clasic, de interacțiune fizică, în cadrul universităților, echipa CLCSSL a decis continuarea cursurilor de limbi străine din această sesiune în regim audio-video, pe una dintre platformele online puse la dispoziție de USV, cu avantajul unui program de lucru mult mai flexibil, convenit între cursanți și profesorul grupei.
La engleză se vor relua cursurile în noul regim de săptămâna viitoare, cursanții care nu au fost anunțați deja urmând să fie contactați până la finele săptămânii. La germana cursantii vor fi contactati, de asemenea, pina duminica aceasta, iar cursurile vor fi reluate cel mai probabil tot de saptamina viitoare.


Nota bene :
Cursantii care nu vor fi contactati pina la data indicata sint rugati sa notifice centrul prin e-mail sau telefonic (v. postari anterioare cu detalii nr telefon si adresa e-mail).

Cu noi urari de cursuri placute si utile, de data aceasta in lumea virtuala,
Echipa CLCSSL

ORAR cursuri CLCSSL 2019-2020

Distinsi cursanti,
Daca nu ati fost deja, in urmatoarele zile veti fi contactati prin e-mail de catre profesorul grupei in care ati fost repartizati. Va rugam sa va VERIFICATI SPAM-ul, pentru ca profesorul va va contacta de pe adresa sa, nu de pe cea a centrului.
Cursantii care nu vor fi contactati prin e-mail sau apel telefonic pina cel tirziu VINERI, 06.03.2020, sint rugati sa ne comunice acest lucru pe adresa centrului sau la numarul de telefon indicat in postarea referitoare la Lista de Asteptare.
EXCEPTIE fac cursantii de la GERMANA, care vor incepe cursurile saptamina viitoare. Si cursantii doamnei lector doctor Emandi vor avea primele cursuri pe 10, respectiv 11 martie, dar vor fi contactati saptamina aceasta, tocmai pentru a nu se crea confuzie.
La limba engleza se va mai da un test la grupele cu nivel 1 si 2 pentru a se vedea exact ce manuale se vor utiliza.

ORAR

Grupa limba engleza nivel 0, prof. Elena-Maria Emandi:
marti, 18.00-20.00, sala E205
miercuri, 18.00-20.00, sala E206

Grupa limba engleza nivel 1, prof. Valentina Curelariu:
simbata, 10.00-14.00, sala A039

Grupa limba engleza nivel 2, prof. Lacramioara Curalet:
simbata, 09.00-13.00, sala A 206

Grupa limba germana, prof. Andrea Bargan:
joi, 16.00-20.00, sala LB3

Echipa CLCSSL ureaza tuturor cursantilor module utile si cit mai placute sub indrumarea profesorilor centrului!

Conditii de RETRAGERE

Un cursant CLCSSL se poate retrage doar daca face dovada INCOMPATIBILITATII dintre orarul grupei si cel de studiu sau dintre cel dintii si programul de lucru. In primul caz se prezinta profesorului grupei screenshot-ul segmentului de orar de la facultatea, specializarea si anul/grupa in cauza, iar in al doilea, adeverinta de la angajator.
In cazuri exceptionale, atunci cind nivelul de limba al cursantului se dovedeste a fi superior nivelului grupei, si nu se afla in derulare in acest an un modul lingvistic care sa corespunda respectivului nivel, cursantul poate, de asemenea, sa solicite retragerea de la curs.
In cazurile descrise mai sus cursantilor li se va restitui integral valoarea taxei.

LISTA de ASTEPTARE

Distinsi vizitatori ai paginii CLCSSL,
Asa cum am anuntat, 28.02.2020 a fost ultima zi de inmatriculare la cursurile de limbi straine care se vor derula in acest an academic.
Daca mai exista persoane doritoare sa se inscrie la respectivele cursuri IN ACEST AN ACADEMIC, le invitam sa trimita e-mail pe adresa centrului ( contact@synergialinguarum.ro ), sau sa sune la 0743694611, pentru a fi trecute pe LISTA de ASTEPTARE, cu posibilitatea de inscriere in masura in care se vor retrage unii cursanti deja inmatriculati, din diverse motive intemeiate. Facem mentiunea ca inmatricularea se va face IN ORDINEA CRONOLOGICA stricta a contactarii echipei CLCSSL prin e-mail sau apel telefonic.
Va multumim pentru intelegere.

REZOLVARE si TRIMITERE TESTE

Distinsi cursanti,
Reluam insistent rugamintea de a REZOLVA si RETURNA TESTELE rezolvate la TERMENUL INDICAT in textul e-mail-ului pe care il primiti cu testul atasat. In caz contrar, va faceti vinovati de intirzierea configurarii grupelor, care atrage dupa sine prelungirea etapei premergatoare demararii cursurilor.

NOTA BENE1
Cine nu returneaza testul rezolvat isi asuma riscul de a fi repartizat in grupa cu NIVELUL DECLARAT in formularul de inscriere, si facem precizarea ca, din experienta anilor precedenti, autoevaluarea s-a dovedit a fi NECONFORMA CU REALITATEA, in majoritatea cazurilor.

NOTA BENE 2
Cei care s-au inmatriculat azi vor primi testul miine, odata cu cei care se vor inmatricula miine, cind vom primi si noi situatia inmatricularilor de la contabilitate.

ULTIMA PRELUNGIRE PLATA taxei si inscrieri ELECTRONICE

La insistentele unor cursanti care, din diverse motive, nu au reusit sa se inmatriculeze nici in cursul saptaminii trecute, am decis sa PRELUNGIM cu inca o saptamina (5 zile lucratoare) PLATA taxei, mai precis pina la data de 28 FEBRUARIE (inclusiv). Totodata, se prelungeste si perioada inscrierilor ELECTRONICE cu inca 4 zile, respectiv pina la data de 27 FEBRUARIE (inclusiv), orele 18. Va rugam sa RESPECTATI TERMENUL de inscriere indicat, inclusiv ORA, ca sa ne putem incadra cu plata taxei.
Pentru a putea configura cit mai rapid grupele, va rugam sa TRIMITETI TESTELE REZOLVATE LA TERMENELE INDICATE.

NOTA BENE :
Pentru a intocmi si preda spre aprobare documentatia necesara functionarii centrului in acest an in timpul util demararii cursurilor la inceput de martie, 28 FEBRUARIE este ULTIMA ZI de plata a taxei. Cursantii inscrisi, DAR NEINMATRICULATI pina la aceasta data, NU VOR PUTEA PARTICIPA la cursuri.
Va multumim pentru intelegere.

PRELUNGIRE inscrieri ELECTRONICE si PLATA taxei

Din cauza faptului ca nu au fost respectate termenele-limita indicate in postarile anterioare, nu au putut fi procesate toate formularele trimise in timp util pentru plata taxei. Drept urmare, am decis sa PRELUNGIM inscrierile ELECTRONICE pina la data de 20 FEBRUARIE (inclusiv), orele 18, iar PLATA taxei pina la data de 21 FEBRUARIE (inclusiv).
Va rugam sa RESPECTATI TERMENUL de inscriere indicat, inclusiv ORA, ca sa ne putem incadra cu plata taxei.
De asemenea, va rugam sa nu va impacientati daca nu vi se expediaza TESTUL imediat. Noi primim situatia sinoptica a platilor care s-au efectuat in cursul unei saptamini de-abia la finele acesteia.
Va multumim pentru intelegere.

ALTE DETALII

PROGRAM CURSURI: simbata sau in cursul saptaminii dupa ora 16.00, toate cele 4 ore calup compact sau impartite in doua sedinte de cite doua.

PLATA TAXEI
se va face dupa terminarea inscrierilor, cind se va stabili care module se pot activa, in functie de numarul de cursanti inscrisi. Detaliile necesare vor fi transmise la timpul cuvenit.

Ii rugam pe viitorii nostri cursanti sa completeze CITET ABSOLUT TOATE DATELE SOLICITATE si RUBRICILE incluse in FORMULARUL de INSCRIERE, asigurindu-i, totodata, de respectarea confidentialitatii datelor personale. Facem precizarea ca CNP-ul este necesar la introducerea cursantilor in programul casieriei, spre a putea plati taxa, iar ADRESA de E-MAIL si NUMARUL de TELEFON sint indispensabile pentru CONTACTAREA individuala si/sau pe grupuri a cursantilor dupa terminarea inscrierilor si TRANSMITEREA informatiilor necesare.
Cursantii care doresc sa inceapa studiul limbii respective de la NIVELUL ZERO sint rugati sa bifeze rubrica speciala care specifica acest lucru.

Tinind cont de experienta anilor precedenti, recomandam cursantilor care se inscriu la limbile franceza, italiana, spaniola, japoneza, rusa si polona – la care nu s-au putut activa pina acum modulele din cauza numarului insuficient de cursanti inscrisi (chiar in conditiile includerii unor inscrisi din generatiile anterioare) – , sa se inscrie din start – bineinteles, daca sint interesati – si la una dintre limbile pentru care modulele s-au activat in fiecare an, respectiv engleza sau germana.

MEMENTO PLATA TAXEI cursuri CLCSSL

Au mai ramas 10 ZILE lucratoare pina la expirarea termenului-limita (14 FEBRUARIE 2020 inclusiv) de INMATRICULARE [=PLATA TAXEI] la cursurile organizate in acest an de centrul nostru. Cursantii inscrisi dar NEINMATRICULATI nu vor putea participa la cursuri.

MEMENTO inscrieri electronice

entru a ne inscrie in termenul-limita de 14.02 cu plata taxei, TERMENUL-LIMITA pentru inscrierile electronice este 13 FEBRUARIE 2020, ORELE 18.00.
Multumim pentru intelegere.