ACTIVAREA MODULELOR si DETALII PLATA TAXEI 2017

Dragi vizitatori ai site-ului,

Din pacate, chiar si in conditiile prelungirii perioadei de inscriere cu aprox. trei saptamini, numarul de cursanti inscrisi permite activarea doar a urmatoarelor module in acest an:
ENGLEZA, toate nivelurile;
GERMANA, nivelul incepator;
UCRAINEANA, nivelul incepator.
Numarul insuficient de inscrisi nu a permis activarea nici in cazul modulelor pentru copii (10-13 ani) la engleza si germana, singurele cu solicitari in acest sens.

PLATA TAXEI

se va face in perioada specificata in anuntul anterior: 9 IANUARIE-17 FEBRUARIE 2017, de luni pina vineri, intre orele 8.30 si 15.00, la casieria USV din Corpul A (recomandam evitarea intervalului orar 11.30-13.30, cind doamnele casiere au programate deplasarile la banci).

NOTA BENE 1:
Perioada a fost calculata in asa fel incit sa includa si eventualele prelungiri datorate vicisitudinilor vremii, solicitate si in anii precedenti. Sintem deja in intirziere cu demersul birocratic din cauza prelungirilor acordate la inscrieri, asa ca, pentru a putea demara cursurile odata cu inceperea semestrului al doilea al anului academic,
17 FEBRUARIE 2017 va fi ULTIMA ZI de PLATA A TAXEI.

Toti cursantii de la modulele activate au primit prin e-mail codul de identificare (“id-ul”) in cadrul programului casieriei – care, incepind cu acest an, au fost afisate si pe contul nostru de facebook (v. postarea anterioara). Va rugam sa VA NOTATI ACEST COD, care VA SCUTESTE DE EVENTUALE NEPLACERI precum nerecunoasterea datelor dvs de catre soft-ul casieriei. Pe linga acest cod, cind va prezentati pentru plata taxei trebuie sa specificati ca taxa e pentru cursurile de limbi ale Centrului SYNERGIA LINGUARUM si sa precizati limba pe care o veti studia. O COPIE A CHITANTEI va trebui PREDATA PROFESORULUI GRUPEI LA PRIMA ORA DE CURS.

NOTA BENE 2:
Daca exista persoane inscrise LA MODULELE ACTIVATE care NU AU PRIMIT NICI E-MAIL CU ID-UL SI NU SE REGASESC NICI PE LISTA CU ID-URILE POSTATA PE PAGINA DE FACEBOOK a centrului, le rog sa sune la numarul 0743694611 intre orele 14.00-16.00, de luni pina vineri, sau sa trimita un e-mail pe adresa centrului: synergialinguarum@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *