Eliberare certificate CLCSSL…REVISITED

VA RUGAM SA AVETI RABDARE si SA CITITI ACEASTA POSTARE PINA LA CAPAT.
Asa cum am specificat si in diverse postari din anii precedenti, CLCSSL nu poate beneficia de serviciile secretariatelor FLSC sau USV, in consecinta am recurs pentru eliberarea certificatelor la singura solutie la indemina, apelind, in egala masura, la bunavointa cursantilor si a profesorilor din echipa. Reluam mai jos descrierea procedurii.
Cursantii sint rugati sa contacteze profesorul grupei din care a facut parte fiecare. Acesta le va indica anumite zile si intervale orare in care se poate intilni cu fostii cursanti in vederea eliberarii certificatelor.
Cursantii din generatiile mai vechi ale doamnei profesor Camelia Maftei, precum si cursantii domnului profesor Mihai Crudu, o vor contacta pe doamna profesor Andrea Bargan la numarul de telefon pe care-l vor afla sunind la numarul pentru relatii cu publicul al CLCSSL, 0743694611, apelabil de luni pina vineri, intre 14.00 si 16.00.
Cursantii domnisoarei profesor Lacramioara Schiopu o vor contacta pe doamna director CLCSSL la numarul aflat in maniera indicata mai sus.
Fostii cursanti ai doamnei profesor Simona Drelciuc – care nu se mai afla in tara, si, prin urmare, nu mai face parte din echipa centrului – , vor suna la acelasi numar (0743694611) spre a fi repartizati pentru eliberarea certificatului la un alt profesor de limba engleza din echipa.
In ceea ce ne priveste, am manifestat intotdeauna bunavointa si in acest sens, am dat curs tuturor solicitarilor de eliberare a certificatelor in regim de urgenta, si am facut tot posibilul sa urgentam in fiecare an finalizarea demersului birocratic de completare, semnare si stampilare a certificatelor, pentru a respecta termenele autoimpuse, anuntind de fiecare data, prin intermediul contului de facebook si, ulterior, al paginii web, data de la care pot fi ridicate certifícatele, precum si modul in care se procedeaza.
Cursantii care au inteles si s-au conformat cerintelor –LE MULTUMIM SI PE ACEASTA CALE – au intrat deja, la timpul cuvenit, in posesia certificatelor. Pe ceilalti certificatele ii asteapta cuminti in sala A040 din Corpul A al USV, spre a fi ridicate urmind pasii descrisi mai sus.

NOTA BENE
Intrucit titularul certificatului trebuie sa semneze atit pe cotor, cit si in registrul matricol, cursantii care, din diferite motive, trimit pe altcineva pentru ridicarea certificatului, trebuie sa procure si o imputernicire in acest sens pentru persoana care semneaza in locul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *